Здравейте,
Очаквайте в блога най-актуалната информация относно екипирането на спортни маршрути в България-снимки,схеми,категории,коментари,катерене.

неделя, 18 декември 2011 г.

Голямото боулдър разкършване 2

Поизпотихте ли пръстаците маняци?Надявам се да сте, защото ние здраво се разкършихме.Само не знам дали правилната дума е разкършване...натискайки клавиатурата усещам как ръцете ми тежат.Вероятно, без да усетя съм се раздал малко повече.
Боулдър смазването и тази година беше на много високо ниво.Водещите- Малкия и Тавата отново разцепиха в техен стил, а присъствието на Бар "Петък" беше осезаемо.Освен тях и маршрутите бяха маняшки и надъхваха, а и нямаше как да не са.На Финала всеки маршрут беше в различен стил.От тежко пречупване на малки ръбчета до тънко балансиране по обли хватки.Какво му трябва повече на един боулдър маняк.

снимка:Любо Пиперков

Регламента беше много раздвижен, което също направи състезанието атрактивно.Страхотна форма показаха и всички, които се класираха на финал.От боулдърите при мъжете се оказа най-коварен първият, който си остана проект докрая.Останалите някакси се правеха.

снимка:Любо Пиперков



Най-много топове имаше на 4-ти боулдър, а трети получи само едно преминаване.В крайна сметка до последно не се знаеше кой ще е победител, а класирането се реши само от няколко опита разлика между мен и Фазата.

снимка:Любо Пиперков


При жените интригата беше за второто място между Петя Гърбова и Мила Гордеева като в крайна сметка Мила победи.Без да остави никакъв шанс на останалите състезателки, Сташа Гео от Сърбия, която е само на 14 години се разходи по маршрутите и стана първа.

снимка:Любо Пиперков



снимка:Любо Пиперков


Поздравления към екипа на зала Gravityза това състезание-Савата, Емката, Михалака, Илиян, Гецата, Стефото, Тошката, Румбата.


КЛАСИРАНЕ


Мъже

1. Бойко Лалов
2. Ивайло Радков - Фазата
3. Божидар Любенов
..... Кирил Христов - Кирцата, Калин Гърбов - Калинари, Емил Борисов - Мъкси, Стефан Аврамов, Габриел Добрев.


Жени

1. Сташа Гейо (Staša Gejo), Сърбия
2. Мила Гордеева
3. Петя Гърбова
........ Мария Георгиева, Ина Джамбазова, Радка Петкова.

Няма коментари:

Публикуване на коментар